Massagetechnieken

Welke massagetechniek past op dit moment bij jou?

Elke massage wordt aangepast aan de behoefte van jouw lichaam

Wat kan je verwachten?

Tijdens mijn behandelingen werk ik intuïtief. Ik luister naar de behoefte van jouw lichaam en pas daar de massage op aan. Er zijn diverse massagetechnieken welke ik toe zal passen tijdens de behandelingen zoals:

Deze massagetechnieken zijn vooral gericht op de spieren. Door middel van strijkingen en knedingen krijgen je spieren alle aandacht. Met deze diepere technieken kunnen we stilstaan bij stijfheid en triggerpoints en kun je heel duidelijk voelen waar de spanning zich in je lichaam opgeslagen heeft. Deze massage is dus ideaal voor pijnlijke en gespannen spieren.

Zachte, langzame aanrakingen en strijkingen, dat typeert de energetische massage. Op basis van intuïtie ga ik mee op de energiestroom van je lichaam. Deze zachte en pure vorm van massage laat je in je lichaam zakken en zorgt voor een diepe ontspanning.

Een intuïtieve vorm van masseren waarbij we ons extra focussen op de aanraking van de lichaamsgebieden die aandacht vragen. Wat heeft jouw lichaam nodig? Of het nu zachte strijkingen, stevige duim-over-duim technieken of slechts subtiele aanrakingen zijn, ik luister met mijn handen naar de behoefte van jouw lichaam.

Wist je dat je gehele lichaam zich weerspiegelt in je voeten? Door je voeten te masseren, kunnen we dus aandachtsgebieden in je hele lichaam aanspreken. Misschien vindt je een lichaamsmassage erg spannend of te intens, voetreflexmassage is dan een mooie ingang om toch (aan)geraakt te kunnen worden. Je voeten geven als het ware indirect toegang tot je hele lichaam. ​

Door middel van massage met mijn onderarmen, omarm ik een groter oppervlak van jou lichaam. Ik volg de contouren van je lichaam en ga mee in de flow, dit geeft een gevoel van warmte, geborgenheid en diepe ontspanning. De intensiteit kan variëren van zachte strijkingen tot diepere elleboogtechnieken.

De psoas spier is een diepliggende spier die vanuit de lendenwervels, door het buik en bekkengebied naar de liezen loopt. Het is een spier die nauw verbonden is met de vecht- en vluchtreactie in ons lichaam. Wanneer er langdurige spanning in het lichaam aanwezig is zal de psoas spier verkorten. Dit kan effect hebben op veel omliggende organen en spieren in het lichaam. Na het behandelen van de psoas spier kan je een gevoel van rust, ruimte en verlichting ervaren. De psoas spier wordt ook wel de spier van de ziel genoemd.

Jij bent degene die bepaalt welke richting je opgaat