Massages

Aan welke massage heb jij behoefte?

Een massage is geschikt voor iedereen die de balans wil herstellen tussen doen, denken en zijn

Uit welke massage kan je kiezen?

Bij Praktijk Zonnevlecht kun je terecht voor diverse massages. Alle massages worden gegeven vanuit een holistische visie. Tijdens de behandeling wordt niet alleen jouw klacht behandeld maar word je ook begeleid in het bewustwordingsproces naar de oorzaak van jouw klacht. Ik luister naar jouw lichaamsverhaal en wensen en zal de massage hierop afstemmen. Hierbij zal ik gebruik maken van diverse massagetechnieken.

Holistische massage

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Fysieke klachten kunnen geestelijk ook iets met je doen en andersom. Tijdens een holistische massage nodig ik je uit om je aandacht te brengen naar wat je voelt en ervaart op dat moment. Vanuit dit bewustzijn kan er inzicht en balans ontstaan.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage nodigt je uit om in je eigen tempo tot rust te komen. Deze vorm van massage laat je door middel van zachte, vloeiende strijkingen in je lichaam zakken en zorgt voor een diepe ontspanning. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. 

Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschapsmassage krijgen de lichaamsdelen die tijdens de zwangerschap extra belast worden alle aandacht. Pure ontspanning van zowel moeder als kind zullen centraal staat. Vanuit deze ontspanning kan er een sterke(re) verbinding ontstaan tussen jou en je ongeboren kindje.

Stoelmassage

Een stoelmassage is ideaal om klachten te verlichten die voortkomen uit een verkeerde (zit)houding of wanneer je kennis wilt maken met masseren. Het is een laagdrempelige en effectieve drukpuntmassage. Tijdens deze massage nodig ik je uit om je bewust te worden van de signalen die je lichaam afgeven.

"Aandacht voor jou en dat wat er is"

Jij bent degene die bepaalt welke richting je opgaat