Open-huis 'Sector V'

openhuis

Open-Huis bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’

 

Op zaterdag 26 september 2020 organiseren de ondernemers van bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’ aan de Vlietweg 15 in Leidschendam een open huis van 12:30 tot 15:00 uur, met aansluitend een borrel. Meer dan 20 ondernemers op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit openen die dag de deuren van hun praktijk of werkruimte. Iedereen is van harte welkom voor een gratis workshop, korte behandeling of een praatje. In het koffiecafé kunt u genieten van een hapje en een drankje.

De ondernemers zijn actief op heel diverse gebieden. Zo kunt u die middag komen kijken bij een kindertheater, fotograaf, creatief atelier, loopbaancoaches, masseuses, voetreflextherapeuten etc.

Volg de Facebookpagina: Bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’ en meld je aan voor het Open-Huis event om op de hoogte te blijven. Wij kijken uit naar je komst!

Datum: 26 september 2020
Tijd: van 12:30 – 15:00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’ aan de Vlietweg 15 in Leidschendam

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Open Huis ‘Sector V’

Open-huis ‘Sector V’ Open-Huis bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’   Op zaterdag 26 september 2020 organiseren de ondernemers van bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’ aan de Vlietweg 15 in

lees verder »

Geef jezelf licht en ruimte …

Let de lat wat minder hoog, stel je doelen bij. Durf te vertragen, voor jezelf te kiezen en eens stil te staan. Je zult zien er ontstaat inzicht in jezelf. Met compassie is er ruimte voor persoonlijke groei

lees verder »

Liefdevolle aanraking . . .

Wat gebeurt er wanneer jij aangeraakt wordt? Kun jij je focussen op wat je voelt en wat je waarneemt bij een aanraking? Elke vorm van contact brengt iets teweeg en kan jou iets vertellen over jezelf. Ontdek hoe mooi je bent.

lees verder »